Luxe zelf service stalling

Informatie

“24/7 uw voertuig op kunnen halen?”

Vonk Caravanstalling verhuurt totaal 135 luxe zelf service boxen aan in de vorm van een afgesloten ruimte met stroomvoorziening. De stallingsplaatsen die wij in de luxe zelf service stalling aanbieden zijn extra breed. De kans op schade op uw voertuig is daarom nihil. Belangrijk daarbij is dat de voertuigen niet direct naast elkaar staan maar worden gescheiden door een tussenwand. De luxe zelf service stalling is beveiligd met een elektronisch hek en camerabewaking.

GEBRUIK BOX

Omdat u beschikking heeft over een eigen box kunt uw auto of ander voertuig in de box plaatsen op het moment dat u bijvoorbeeld met uw camper op vakantie bent. Optioneel is het afsluiten van de box met een deur waardoor u de mogelijkheid heeft om ook andere spullen op te slaan die niet in uw caravan of camper passen (kampeer gerelateerd). Dit mag niet in stellingen, dozen of kasten staan. Wij controleren de boxen regelmatig. Wanneer wij zien dat u onze regels overtreed zullen wij u vragen de spullen te verwijderen of een aanpassing te doen.

Uiteraard blijft het mogelijk om van de mobiele bandenpomp en was-service (op aanvraag) gebruik te blijven maken. Het gebruiken van de box als werkplek is echter verboden.

  • Ruime openingstijden: 24/7
  • Onbeperkt halen en brengen
  • Vaste privé ruimte
  • Ruimere stallingsplaatsen
  • Luxe faciliteiten: stroom etc.
  • Afgesloten deuren met eigen slot
  • De stallingbox is binnen in een grote loods

STROOM

LET OP: In uw box heeft u twee stopcontacten speciaal voor het opladen van uw accu’s. Op een vaste dag in de week staat de stroom aangesloten van 08.00 – 17.00. De stroom is echt alleen bedoelt voor het opladen van de accu’s. Indien u de stroom toch voor andere doeleinden gebruikt, zal de zekering springen en zitten u en alle andere stallingsklanten zonder stroom. Wij zijn hier niet verantwoordelijk voor. Uw voertuig en accu’s staan hier op eigen risico. Daarom raden wij ook aan om de accu’s altijd los te koppelen met ingebouwde accuschakelaars. Hierdoor loopt de accu niet leeg en u verkleint hiermee de kans op brand. Stekkerdozen en verdeeldozen zijn verboden. De paden in de stalling zijn verlicht en werken op een sensor.

TOEGANG

Wanneer u van de luxe zelf service stalling gebruik maakt zult u door naar een telefoonnummer te bellen het hek kunnen openen. U wordt met uw telefoonnummer toegevoegd aan het systeem. Alle voertuigen staan op eigen risico in de stalling. Daarom raden wij aan om de voertuigen altijd op slot te zetten (zowel deurslot voor campers als disselslot voor caravans).

Op dit moment is er heel veel vraag naar de zelf service boxen. Wij hebben op dit moment ruim 100 boxen in gebruik. Wij werken met een wachtlijst. U wordt dan gebeld wanneer er plaats vrij is.

LET OP! BELANGRIJK: PAST UW VOERTUIG IN EEN BOX?

Om zeker te zijn dat uw voertuig in de box past (qua draai), kunt u het beste even navragen of uw voertuig in de box past.

In de Ultra Luxe boxen passen voertuigen van max. 7.70m. De breedte maakt niet uit.
In de Luxe boxen passen voertuigen van max. 5.99m. Langer past echt niet. Daarbij dient u rekening te houden met een wielbasis van maximaal 3.70m. Indien uw wielbasis langer is, past uw voertuig niet in de Luxe box. U mag het altijd proberen, maar de kans is groot dat het niet past of heel veelt tijd kost met inparkeren.
In de Comfort boxen passen alleen caravans met een maximale lengte van 5.70m en een breedte van max. 2.00m. Auto’s of campers passen niet in deze box.

Accubeleid

1. Uw voertuig en uw accu staan hier in de stalling op eigen risico.

2. Wij eisen dat u een accuschakelaar in de camper heeft waarmee wij de accu(’s) makkelijk los kunnen koppelen. Voordat u uw voertuig komt brengen willen wij graag zekerheid dat u een accuschakelaar heeft om de accu(‘s) los te koppelen. Zie hieronder een aantal voorbeelden:

Het voordeel hiervan is dat uw accu niet leegloopt en u met een volle accu op vakantie gaat. Nog belangrijker is dat de kans op brand hierdoor verkleind wordt.