Zelf service stalling

Informatie

“Vanaf nu hoeft u niet meer te bellen en kunt u onbeperkt uw voertuig ophalen en terugbrengen binnen onze openingstijden!”

Onze zelf service stalling is uitermate geschikt voor caravans, campers, auto’s, vouwwagens, boten etc. omdat deze beschikt over goede beveiliging en ventilatie.

De zelfservice plaatsen, zijn ruime vaste plaatsen waar u ook een ander voertuig in achter kunt laten. U kunt uw voertuig onbeperkt ophalen en terugzetten binnen onze openingstijden. U hoeft hiervoor niet te bellen.

LET OP: Op uw plaats (8mx4,5m en 10mx4,5m) heeft u 1 stopcontact speciaal voor het opladen van uw accu(’s). Op een vaste dag in de week staat de stroom aangesloten van 08.00 – 17.00. De stroom is echt alleen bedoelt voor het opladen van de accu’s. Indien u de stroom toch voor andere doeleinden gebruikt, zal de zekering springen en zitten u en alle andere stallingsklanten zonder stroom. Wij zijn hier niet verantwoordelijk voor. Uw voertuig en accu’s staan hier op eigen risico. Daarom raden wij ook aan om de accu’s altijd los te koppelen met ingebouwde accuschakelaars. Hierdoor loopt de accu niet leeg en u verkleint hiermee de kans op brand. Stekkerdozen en verdeeldozen zijn verboden.

De paden in de zelfservice stalling zijn verlicht en werken op een sensor. Zo heeft u ook de winter en in de avonduren goed licht in de stalling.

Camera’s bewaken uw bezit en er is een hek dat afgesloten kan worden. Voor de brandbeveiliging zijn er brandwerende muren, brandblusapparatuur en automatisch sluitende deuren.

De voertuigen die bij ons gestald staan bevinden zich in loodsen die bedekt zijn met platen. Hierdoor komt er goed als geen zonlicht naar binnen. Alle voertuigen staan op een verharde ondergrond.

Wij hebben ruime openingstijden voor het ophalen en brengen van uw stallingsobject. Wilt u de banden oppompen voor vertrek dan kunt u kosteloos gebruik maken van onze mobiele bandenpomp.

Accubeleid

1. Uw voertuig en uw accu staan hier in de stalling op eigen risico.

2. Wij eisen dat u een accuschakelaar in de camper heeft waarmee wij de accu(’s) makkelijk los kunnen koppelen. Voordat u uw voertuig komt brengen willen wij graag zekerheid dat u een accuschakelaar heeft om de accu(‘s) los te koppelen. Zie hieronder een aantal voorbeelden:

Het voordeel hiervan is dat uw accu niet leegloopt en u met een volle accu op vakantie gaat. Nog belangrijker is dat de kans op brand hierdoor verkleind wordt.

  • Permanente camera toezicht en toegangshek
  • Brandwerende muren in de stalling
  • Ruime openingstijden
  • Werkplaats en stalling op hetzelfde terrein
  • Goede ventilatie
  • Klanten mogen kosteloos gebruik maken van de mobiele bandenpomp
  • De stalling bevindt zich in loodsen